Γενικό Λύκειο Ψυχικού

Σχολικό Ημερολόγιο

Οκτώβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Σχολείο που συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Συνεργαζόμενα Σχολεία με την UNESCO (ASPnet)» 

ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Δ.Ε. Β- ΑΘΗΝΑΣ 
«ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ - ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΣΗ.ΜΑ.- Α.Ε.Π.»

simerinos mathitis avrianos politis

Καλώς Ορίσατε στο Δικτυακό Χώρο του Σχολείου Μας!

main

Η Ηλεκτρονική Πύλη του σχολείου μας αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα Μέσης Εκπάιδευσης. Ο στόχος είναι η σημαντική ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου.

Ο επισκέπτης μπορεί να δει την ιστορία του σχολείου, τα κτίρια, υλικό από τις εκδηλώσεις μας καθώς επίσης και τις Ευρωπαϊκές μας συνεργασίες.

Ο μαθητής μπορεί να έχει πρόσβαση στις ανακοινώσεις του σχολείου, στο ημερολόγιο των εργασιών καθώς επίσης και σε επιλεγμένο μαθησιακό υλικό ανά μάθημα.

Ο καθηγητής μπορεί να δίνει στους μαθητές του το υλικό, αφού κάθε ειδικότητα έχει τη δική της σελίδα και πρόσβαση στις ανακοινώσεις που τον αφορούν.

Καλή περιήγηση...

Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συχγαρητήρια σε όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΓΕΛ Ψυχικού που έλαβαν μέρος φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια.

Θέλω να συχγαρώ ιδιαίτερα όσα παιδιά πέτυχαν στις Πανεπιστημιακές σχολές- ήταν πολλά και με σπουδαίες επιτυχίες- αλλά και να απισημάνω σε εκιε΄να που δεν πέτυχαν ότι δεν θα πρέπει να αποθαρρύνονται, αλλά να σκέφτονται ότι μια αποτχυία του σήμερα μπορεί να κρύβει μια επιτυχία του αύριο. Ας λάβουν επίσης υπόψη ότι σημασία στη ζωή δεν έχει να πέφτουμε, αλλά όταν πέφτουμε να ξανασηκωνόμαστε. Η αωή δεν κρίνεται μόνο από την επιτυχία σε μια Πανεπιστημιακή σχολή, αλλά από τις μάχες που ο καθένας μας δίνει κάθε μέρα. Η κοινωνία δεν θέλει σήμερα μόνον εξαιρετικούς επιστήμονες αλλά έχει ανάγκη, κυρίως από ανθρώπους με αγάπη και διάθεση για προσφορά στον συνάνρθωπο.

Τελειώνοντας, υπενθυμίζω ότι τίποτε στη ζωή δεν χαρίζεται και το καθετί απαιτεί μόχθο και αγωνία. Σε μια δύσκολη για όλους σχολική χρονιά, αγαπητά μου παιδιά, αποδείξατε ότι γνωρίζετε να αγωνίζεστε. Μείνετε στη ζωή σας πάντα όρθιοι και μαχητές.

 

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΣ ΖΩΗ

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ  ΓΕΛ ΨΥΧΙΚΟΥ

Μπορείτε να δείτε τις σχολές που πέτυχαν οι μαθητές του σχολείου μας εδώ

Μπορείτε να δείτε του πρώτους και τις σχολές που πέρασαν εδώ

Το σχολείο μας προτείνει...

Σύνδεση